Beste Andros,

Onze reis naar de ionische eilanden is prima verlopen. Alles was erg goed geregeld!
Aangezien de overtocht van lefkas naar ithaki door Griekse omstandigheden gewijzigd was en wij via het vasteland naar astakos moesten rijden om van daaruit met de boot naar ithaki te gaan hadden wij al snel contact met de lokale agent, die ons gelijk bij aankomst op de hoogte stelde. Ze heeft ons werkelijk fantastisch geholpen. De gewijzigde tickets en route, alles werd perfect geregeld. Complimenten voor deze organisatie!
De accommodaties waren prima, zoals we hadden mogen verwachten. Doordat het nog zo vroeg in het seizoen was hadden we in het ammes en Fortis de beste kamers gekregen. In nidri was het wat drukker maar ook in het Avra Beach hadden we het prima naar ons zin.

Lefkas vonden wij het mooiste eiland! Vooral de westkust was GEWELDIG om te zien. Het water leek wel met schijnwerpers verlich. Ithaki is heerlijk rustig, Vathi is erg mooi met heerlijke restaurantjes.
Kefalonia is mooi maar svoronata, het gebied waar wij zaten vonden wij niet het mooiste gedeelte van het eiland. Met het uitzicht vanuit het Ammes hotel was trouwens niets mis, , zeezicht was prachtig.

Assos, fiskardo en de omgeving van Sami vonden wij mooier. Ook het schiereiland waaronder Lixouri was erg mooi, weinig schade door de aardbeving.
We hebben ontzettend veel gezien, de autohuur is prima verlopen. We hadden een gloednieuwe Volkswagen up tot onze beschikking, prima autootje voor die eilanden en op de boot.

Zoals je kan lezen zijn we erg tevreden over deze vakantie en de organisatie eromheen. We zijn dus erg positief over eilandhoppenopmaat. Voor ons een aanrader voor anderen!

Bedankt voor deze positieve ervaring en wellicht tot een volgende vakantie!
Groet,
Jose

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Lefkas- Kefalonia - Ithaki

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis