Beste Andros,

Mijn reactie komt wat later maar bij thuiskomst sloeg de hectiek van het gewone leven gelijk weer toe.

We hebben het heel leuk gehad met zijn drieën. Het was voor ons een ander soort vakantie dan in de jaren hiervoor waarbij we twee weken op een locatie verbleven. De afwisseling is ons goed bevallen. De eilanden die we bezocht hebben, had ik zelf al eens eerder bezocht, 21 jaar geleden. Voor mij was het dus niet nieuw maar ik zag wel verschillen met 21 jaar geleden, met name Mykonos en Naxos waren anders. Mykonos is meer een partyeiland voor jongeren geworden, met een leuke sfeer. Op Naxos was het toerisme 21 jaar geleden nog nauwelijks ontwikkeld. Daar hebben ze wel een inhaalslag gemaakt. Echter als je naar het noorden of oosten gaat, wordt het al heel snel veel rustiger.

Paros en Santorini waren ook prima.

Athene was voor de kinderen en mijzelf nieuw. Een heel uitgestrekte stad maar omdat we in het centrum verbleven was alles lopend goed te doen. Alle highlights gezien. Wel fijn om na de start in Athene rustig op de boot naar de eilanden te gaan.

De transfers waren goed geregeld. We hoefden eigenlijk alleen maar te zorgen dat we op tijd klaar stonden voor vertrek en bij aankomst werden we weer opgevangen.

Al met al een geslaagde vakantie waar we met plezier op terugkijken.
Het was goed geregeld waarvoor dank.

Met vriendelijke groet,
Coert

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis