Ik heb weer een heerlijke reis gemaakt die mede door jouw bijdrage een succes was. Je had helemaal gelijk v.w.b. Mykonos. Ik was daar 3 dagen en dat waren en eigenlijk 2 teveel..... maar spijt heb ik niet hoor, ik ken het nu en weet dat ik er niet meer naar toe wil. Heel duur en voor een heel andere doelgroep. Veel jetset people en het gaat om ‘zien en gezien worden'. Niet mijn eiland...

Syros was geweldig. Mooi eiland en het hotel Benois was boven verwachting. Heel vriendelijk personeel en het ontbijt was goed. Voor mij was het hotel misschien iets te luxe, maar het was wel eens leuk omdat te ervaren.

Paros is nu eenmaal mijn favoriete eiland en heb me daar weer prima vermaakt. Het hotel High Mill was wat minder dan op voorhand verwacht. De naam ‘resort' verdiend het eigenlijk niet meer. De omgeving en tuin waren prima maar de kamer vrij sober en oud. Ook was het een flinke tippel naar het centrum en een strand wat trouwens helemaal niet in de buurt was. Toch was het erg leuk om daar weer te zijn. De dames aan de receptie waren heel vriendelijk!

Toen door naar Naxos naar het Naxos beach hotel. Dat lag perfect aan het strand bijna en het ontbijt was daar geweldig! Zo veel en zo lekker.... Leuke afstand naar de stad om te lopen.
Ook hier was de kamer wat minder en oud. Het balkon was helemaal erg. Ik kon daar net aan op zitten maar de balkondeur kon niet open/dicht als ik erop zat. Er stonden 2 oude klapstoeltjes op en toen ik ging vragen om een andere stoel werd ik niet echt vriendelijk geholpen. Uiteindelijk wel een iets beter stoeltje gekregen. Het personeel vond ik daar niet echt vriendelijk zelfs een beetje stug. Niet wat ik van Grieken gewend ben.

Als laatste dus naar Mykonos waar de ontvangst in hotel Vienoula's garden uiterst vriendelijk was en de kamer prima. Het ontbijt was wat sober maar wel voldoende. De loop naar Mykonos stad viel wat tegen. Langs een smalle weg waar zo nu en dan heel hard gereden werd was het soms een uitdaging om niet geraakt te worden. Lang leve de taxi's als ik ‘s avonds laat terug naar huis moest.

Al met al was het weer een leuk vakantie! Ik geef eigenlijk wel de voorkeur aan appartementen omdat ik dan zelf mijn eigen koffie kan maken. Deze trip kon ik dat niet en miste ik het wel. Maar goed, nog steeds ben ik erg te spreken over de reis.
Bedankt voor het regelen en alles is prima verlopen. De transfers, de tickets, de hele trip alles was weer heel goed geregeld! Ik zal ook op je site een reactie achter laten. Nogmaals bedankt!

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Syros - Paros - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis