Beste Andros,

Laat ik eerst melden dat we een ontzettend fijne vakantie gehad hebben! We hebben enorm genoten en kwamen dan ook alles behalve uitgerust terug .
En dan loop ik denk ik maar even kort de eilanden en hotels langs.

Eerst Santorini: Wat een geweldig ontvangst, super georganiseerd! We kregen hele bruikbare info na het inchecken. Het Memories Beach Hotel was werkelijk prima. Heel vriendelijk personeel, niets was ze te veel. Mooie ruime en vooral schone kamer. Prima ontbijtbuffet. Kortom, niets te klagen.
Het eerste wat me aan Santorini op viel, was de weinige begroeiing door de rotsgrond. Maar toen we het eiland gingen verkennen, was juist het feit dat alles op de rots gebouwd is juist weer het charme van het eiland. 5 dagen daar was echter meer dan voldoende. Hadden we Folegandros niet overgeslagen, dan waren het er 4 geweest en dat is precies goed. Voor ons betekende het heerlijk een dagje rust aan het strand .

Dan Milos: Mijn favoriete eiland. Wederom een mooi hotel! Santa Maria Village is werkelijk bijna een dorp. Weer een mooie kamer met mooi uitzicht, en weer heerlijk schoon. Jammer was dat de receptie 's middags gesloten was. Dat kwam waarschijnlijk omdat ze aan het eind van het seizoen zaten. Ook hier hadden we een prima verzorgd ontbijtbuffet.
De variatie in de rotskust is wat dit eiland zo mooi maakt. Ik heb enorm genoten van de tour op een zeiljacht en het zwemmen bij de grotten/rotsen . En ik ben verliefd op de huisjes van Klima. Dat het eiland iets minder touristisch is dan Santorini was ook best fijn.

Vervolgens Sifnos: Het favoriete eiland van mijn man. Een heel romantisch hotel . In het Nymphes hotel hadden we een heus hemelbed en een apart zitgedeelte! Leuk dat ze diverse eet/terras gedeeltes hebben en hun schommelbank was heerlijk . Een beter ontbijtbuffet kan je niet wensen. Koffie en thee worden vers voor je gezet.
Over het eiland moet ik kwijt; Jeetje wat een werk al die muurtjes!!! Niet voor te stellen dat die echt allemaal met de hand opgestapeld zijn! Het is wel uniek op dat werkelijk op iedere centimeter van een eiland te zien. Voor mijn man was er wel veel veranderd de afgelopen 30 jaar. Hij herkende amper iets. Dat zorgde er wel voor dat we weer samen aan het ontdekken gingen natuurlijk. Kastro was denk ik het leukste plekje. Maar het is moeilijk om van alle kleine kustplaatsjes een favoriet te kiezen!

En toen naar Athene: In de stad hebben we ons wel 2 dagen vermaakt, Plaka is gezellig. Maar het hotel viel tegen. Of dit nu door de 3 voortreffelijke eerdere hotels kwam (waren we verwend?) of door Crystal City zelf! tja wie zal het zeggen. Van de 3 x dat we daar ontbeten, was er 2x om 9.00 een volledig leeg buffet. Geen brood, geen yoghurt, geen fruit, geen kaas of ander beleg enz. Koffie en thee was er wel in de automaat, maar er waren geen kopjes om het in te doen. Ik heb maar op de keukendeur geklopt. Het bleek dat 1 zeer jonge man in zijn eentje het buffet deed en dat redde hij duidelijk niet. Toen het de 2e dag net zo was, werd mijn begrip echter wel een beetje minder! de 3e dag waren we extra vroeg ivm de vlucht, en toen lag er wel voldoende.

Kortom, het was een hele belevenis en ervaring en we zijn blij dat we dit via uw bedrijf hebben kunnen doen.
Heel erg bedankt,
Dorinde Roverts.

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis