Wij hebben het echt heerlijk gehad en zijn erg enthousiast over Griekenland en jouw organisatie. De reis en de transfers verliepen perfect, de overstap op Mykonos om naar Syros te komen was goed te doen, dus dank nog voor dit alternatief. De hotels/app waren ook goed gekozen. Vriendelijke ontvangst, goeie/mooie locaties en heel geschikt als uitvalsbasis voor verkenningen van de rest van het eiland.

Santorini als begin van de vakantie was meteen indrukwekkend. De wandeling van Fira richting Oia langs de kust is fantastisch. Naxos weer heel anders, groen binnenland en leuk om met de auto te verkennen, Chora ook leuke stad. Amorgos was de echte verrassing van de vakantie, dat vonden we een heel leuk eiland waar we het klooster, Agia Anna strand en bergdorpjes hebben bezocht maar nog niet uitgekeken waren en best nog een dagje hadden willen blijven. Paros/Naousa weer wat chiquer maar heel leuk vissersplaatsje, Parikia en heerlijk dagje strand bij het nabije Kolymbithres. Syros weer wat minder toeristisch en rustiger, maar toch ook leuke kustlijn om (bijv. per quad) te verkennen.

Kortom, heel geslaagde vakantie mede dankzij jouw goede tips en organisatie. Veel dank hiervoor en wie weet tot een volgende keer, de kans is groot dat we nog wel eens terugkeren naar Griekenland/de eilanden.

Mvg, Ilse

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Syros - Paros - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis