Beste Andros,

Wij hebben een hele mooie vakantie achter de rug in Griekenland!

We zijn zeer tevreden over alle hotels en de gekozen eilanden.

Om je nog wat specifiekere info te geven:
- Athene: zeer goed hotel (Fresh Hotel). Vooral locatie is erg goed, waardoor bv Acropolis te voet is te doen. Ook de Hop-On bus stopt voor de deur. Zeer goede transfer, op tijd, vriendelijk, behulpzaam.
- Paros: fantastisch hotel. Wel zeer gehorige kamers. Goede transfers.
- Naxos: mooi klein hotel, zeer fijne kamer met jacuzzi en tuin (kamer 1); perfect voor gezinnen. Wel geen groot zwembad, iets minder voor de kids, maar mooie stranden! Hier waren de transfers op zich OK, wel 15/20m te laat maar het stoort altijd weer dat je onvriendelijke, norse, chauffeurs krijgt, die al bellende, toeterend en scheldend op de weg rijden, niet klantvriendelijk zijn, maar dat is "Grieks" zullen we maar zeggen. Maar wellicht kan je zoiets toch altijd eens doorgeven aan het lokale agentschap. Auto gehuurd via hotel, goed verlopen. Mooi eiland, veel te zien en mooie stranden.
- Santorini: mooi hotel, goede kamer. Alleen een weinig inspirerend buffetrestaurant, daar houden wij wel niet zo van, dus zijn we steeds ergens gaan eten (doen we overigens vaak, maar is toch prettig mocht een vier/vijf sterren hotel een a la carte restaurant hebben). Mooie zwembaden. Wel handdoekje leggen. Zeer goede transfer en info in de bus gekregen van lokale agent (Mirna). Hierdoor direct een aantal excursies kunnen boeken en auto huur, al voordat we in hotel aankwamen, was erg goed!

De vlucht van Athene naar Paros is zeer goed verlopen. De Ferries zijn ook goed verlopen, alhoewel dat natuurlijk altijd een wat mindere ervaring is, volgepropt op de haven moeten wachten en met koffers en kinderen niet altijd meest handig, maar dat hoort bij het "hoppen". Wellicht kan je ook de snelle boten adviseren of voorleggen, wij hadden misschien bv dan voor Seajets gekozen ipv Blue Star Ferries.Op Santorini luchthaven was het erg druk. We hebben hier van rij naar rij moeten gaan in de zinderende hitte buiten en ook binnen geen airco op de luchthaven. Met vertraging van Transavia erbij, was dit minder prettig, maar daar kan je je niet op organiseren, was gewoon wat pech hebben.

Dus al met al een zeer geslaagde vakantie. Hartelijk dank voor al je adviezen en de gehele organisatie. Gaan we nog eens naar Griekenland, kom ik zeker bij je terug!

Groeten,
John

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis