Beste Andros,

Bedankt! We hebben een geweldige vakantie gehad. Elk eiland heeft wel zijn charme. Kefalonia met het leuke stadje Fiskardo, het mooie Myrtos strand en de Melissani grot lekker dicht bij het appartement. Het appartement met zwembad is zeer goed bevallen. De eigenaren waren heel vriendelijk. Helaas hebben we hun bij vertrek niet meer gedag kunnen zeggen en kunnen melden dat we het erg naar ons zin hebben gehad. Wellicht kun je dat hun namens ons nog berichten.

Op Ithaka zaten we met het appartement aan een prachtige baai. Ook hier weer vriendelijke mensen en een geweldig balkon uitkijkend over de baai. Het eiland is veel rustiger en de bezienswaardigheden minimaal maar door de locatie van het appartement hadden we ook hier heerlijke dagen.

Lefkas was het meest toeristische eiland wat ook wel weer voor gezelligheid zorgde. Het surfstrand dicht bij ons appartement was zeker een plus. Hier dan ook heerlijk gesurft. Ook het bekendste strand Porto Katsiki was erg mooi om te zien. Het appartement zelf was wel een stuk minder dan die op Kefalonia en Ithaka. Kapotte airco (wat later wel provisorisch gemaakt is), kleine keuken en een stuk minder schoon (heb hier eerst zelf nog schoongemaakt ). Ook het ontvangt was minimaal en niet zo vriendelijk, meer zakelijk. We werden eerst door de schoonmaakster opgevangen omdat de eigenaar nog opgetrommeld moest worden. Hij was sowieso moeilijk bereikbaar geen receptie of iets waar je hem kon vinden of aanspreken. Vanuit Lefkas zijn we nog naar Meteora gereden wat zeker de moeite waard was.

Conclusie een heerlijke vakantie waarin alles prima geregeld was. De huurauto hebben we wel na een dag om moeten wisselen omdat de lichten het niet deden en de tweede versnelling haperde. Hier werd niet moeilijk om gedaan en we kregen meteen een andere auto met als voordeel dat deze een 1.6 liter motor had i.p.v . een 1,4 wat prettig was in de bergen! Bij de veerboten ook alles prettig geregeld. De tickets en info hiervoor lagen al klaar en ook de vouchers voor de appartementen .

Wij willen je daarom bedanken voor alles wat je voor ons geregeld hebt en zullen je zeker aanraden!

Met vriendelijke groet,
Karin

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Lefkas- Kefalonia - Ithaki

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis