Wat een geweldige vakantie hebben wij gehad in Griekenland. Alles, van de vlucht, hotels, autohuur tot aan de tickets voor de ferry-overtochten aan toe, was tot in de puntjes perfect geregeld.
Onze complimenten hiervoor want het was best een uitdaging dit alles te regelen nog geen 2 weken voor onze gewenste vertrekdatum.

Alhoewel de hotels bij deze reis (veel) groter waren dan de hotels waar normaal onze voorkeur naar uit gaat hebben wij overal een persoonlijke aanpak mogen ervaren. Erg blij waren wij in Kefalonia met onze keuze voor het Petani Bay Hotel. Wat een geweldig hotel op een prachtige plek! Het ligt iets meer afgelegen dan de overige hotels maar de goede ervaring maakt dat meer dan goed. Ook is er een klein maar goed restaurantje op nog geen 150 meter afstand waar je heerlijk kunt eten zonder in de auto hoeven te stappen. Ook konden wij, in tegenstelling tot het eerdere berichten alle 4 nachten in de nieuwe kamer blijven, dit werd ons direct bij aankomst verteld.

Deze reis is een afwisseling tussen cultuur en natuur en is zeer aan te raden, we hebben ook veel gehad aan de tips die je ons had meegegeven. We zijn 16 dagen weg geweest maar het voelt alsof we veel langer op pad zijn geweest door alles wat we gezien hebben.

Dit is de 2e reis die we met jullie organisatie gemaakt hebben maar zeker niet de laatste! Iedere dag van onze vakantie heb ik een fotoverslag op Facebook geplaatst, naar aanleiding hiervan kreeg ik gisteren de vraag welke reis en bij welke organisatie wij geboekt hadden. Natuurlijk heb ik de link van jullie website doorgestuurd! Diegene gaat serieus nadenken over deze prachtige reis.
Wij zijn in ieder geval weer geweldige ervaringen rijker!
Theo en Jacqueline

Vraag ook een offerte aan voor de 18-daagse reis Athene - Delphi - Meteora - Lefkas - Kefalonia - Olympia - Nafplion

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis