Beste Andros,

Sorry voor de late reactie, we hebben een drukke agenda gehad.

We hebben een fantastische vakantie gehad. Alles was prima geregeld en we werden iedere keer keurig opgewacht bij aankomst op zowel het vliegveld als bij de ferry.
Onze speciale complimenten gaan naar Vanessa die ons op Paros een aantal goede tips heeft gegeven over het eiland en voor een aantal restaurantjes waar we dankbaar gebruik van gemaakt hebben en ons uitstekend zijn bevallen.

Op Naxos zijn we ook heel gastvrij ontvangen door de eigenaren van Agios Prokopios en zij hebben ons ook prima informatie gegeven over het eiland.

Op Santorini zijn we door de reisdagen maar 1 volledige dag geweest. Daardoor hebben we dit eiland in vogelvlucht verkend en dat vonden we iets te kort.

Alle drie de eilanden waren prachtig en hadden allemaal hun eigen charme. Persoonlijk vonden wij Parikia en Naoussa op Paros heel gezellig. Op Naxos vonden we de grillige natuur prachtig en de mooie zandstranden. En op Santorini heeft Oia ons hart gestolen, ondanks de drukte maar die waren wij gelukkig net voor. Ook Fyra is geweldig. Op Santorini zaten we ver van het strand en de wat grotere plaatsen. Dat was wel jammer. In deze periode is het nog niet te warm om iets te ondernemen. Het is nog niet zo druk maar wel gezellig en de mensen zijn heel vriendelijk.

Al met al hebben we zeer genoten en wij zijn zeker van plan om nog eens terug te gaan naar deze prachtige eilanden of in combinatie met een paar andere eilanden. Wij zullen jullie dan absoluut weer benaderen.

Hartelijk dank voor de goede organisatie.

Vriendelijke groet,

Ruud en Angelique

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis