Wij hebben over de hele reis bekeken een heel mooie vakantie gehad. Over uw bijdrage valt al helemaal niets verkeerds te zeggen. Alles tot in de puntjes geregeld: Onze verblijfadressen, de vlucht, de

Ferry-tickets, enz... Vooral Barbara studio' s op Kefalonia was een absolute voltreffer, het eiland op zich ook trouwens. Ook Ithaca is héél mooi, maar te klein om 4 nachten te logeren. We zijn ons uiteraard bewust van het feit dat u dit om organisatorische redenen heeft moeten doen omdat wij er Zakynthos bij wilden. Laat Zakynthos nu net de grootste ontgoocheling zijn. Pahnis studio' s is okee, mooi zwembad, hele vriendelijke lieve mensen en een comfortabele kamer. De badkamer was echter helemaal ‘typisch Grieks': klein, met een open douche. (zonder afsluiting) Zoals in Mentors op Ithaca trouwens, maar dat neem je er graag bij als de rest prima is. We hebben ondertussen wel een beetje spijt dat we uw vooropgesteld pakket met Lefkas erbij niet gekozen hebben, ook al was dat dan minder praktisch om het vliegtuig naartoe te nemen!
Zakynthos heeft ons namelijk een beetje ontgoocheld. Het is het meest ‘platte toeristische' eiland van de 3 die wij bezochten. Weinig bezienswaardigheden, vergeleken met de andere 2 eilanden, en vooral: Je waant je aan de ene kant van het eiland in Groot-Brittanië, en in Polen of Rusland aan het andere! Elke inlander aanziet je dan ook als 1 van die eerder genoemde nationaliteiten! Ondanks het feit dat we er toch een mooie tijd gehad hebben, voelden we ons op Zakynthos nooit écht in Griekenland. Over Lefkas lazen en hoorden we ondertussen niets dan goeds. De volgende keer volgen we jouw formule nauwlettend! ;)

Nogmaals hartelijk dank voor je inspanningen, beste Andros.
Tot wederhoren,

Koen en Adinda

Vraag ook een offerte aan voor de 22-daagse reis Kefalonia - Zakynthos - Ithaki - Lefkas

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis