Hoi Andros,

We zijn weer thuis.. helaas :(
We hebben het ontzettend naar onze zin gehad, het was enorm leuk, gewoon boven verwachting! Alles was goed geregeld!
In Santorini kregen we onze reisbescheiden in de tijd dat we daar waren... alles klopte. Na onze reis naar Paros hadden we wel bedacht dat het fijn zou zijn dat we een 'stoel' zouden hebben wanneer we naar Athene zouden gaan.. dat was nu niet het geval. De hostes in Paros raadde aan dit in Naxos te regelen. Tot onze verbazing kregen we in Naxos gelijk bij aankomst nieuwe tickets voor Athene: de vroege boot ipv de late en gereserveerde stoelen. Weet jij hoe dit kan?? In ieder geval:TOP!!

De hotels/appartementen waren fantastisch, boven onze verwachtingen. Ze lagen op bijzondere plaatsen, waren voorzien van alle comfort. In Paros zaten we wel wat buiten Parikia, maar wel op goede loop afstand. Minder was dat je een enorme berg op moest lopen om weer terug te gaan... maar dat is wel goed voor je kuiten :).
In Naxos was een foutje gemaakt, maar dat is ruimschoots goed gemaakt en de 2de dag zaten we in een heel mooi appartement.
Heerlijk was dat we in Athene een zwembad hadden bij het hotel.
Alle ritten van en naar de havens/vliegveld verliepen prima... alles stond klaar en overal waren we er op tijd.
Kortom top geregeld.

Voor mezelf was het bijzonder om na 30-25 jaar weer eens terug te komen op deze eilanden. Veel herkenning, maar ook verbazing dat er nog veel het zelfde is... alleen is alles moderner geworden. Ik heb genoten.

We komen zeker nog een keer terug, maar dan gaan we langs andere eilanden!

Groet,
Wim, Jop en Jawinda

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis