Afgelopen maandag weer terug gekomen na 2 heerlijke weken op de Griekse eilanden. En voor je het weet, zit je weer in je dagelijkse ritme.
Het is allemaal prima verlopen. Het vliegtuig uit Nederland vertrok een uurtje later vanwege hevige onweersbuien, maar dat werd helemaal goedgemaakt door de heerlijke zon en temperatuur in Griekenland.
Het vervoer van het vliegveld op Santorini naar het appartement was prima geregeld en het appartement was mooi, schoon en ruim. We hebben wat geluierd en de bus genomen naar Fira en Oija. Allebei mooie plaatsen die mijn dochter graag wilde bezoeken. Op Santorini kregen we de boottickets en vouchers voor de andere accommodaties. Prima ontbijt op het strand bij Nissia apartments. Van Santorini zijn we doorgevaren naar Naxos en en ook daar een heerlijk plekje. De stad bekijken en een auto gehuurd om de rest van het eiland te verkennen. Nog een bezoek aan een tandarts gebracht vanwege een opspelende verstandskies (allemaal prima geregeld door de mensen van hotel Katerina). Genoeg keuze aan restaurants en de lekkerste moussaka en baklava gegeten.
Daarna door voor 2 overnachtingen op Mykonos, waar we tot onze verbazing terecht kwamen in een suite in hotel Kamara en ook hier weer een prima ontbijt. Mykonos stad bekeken en toen was het alweer tijd om terug naar huis te vliegen.
Kortom, we hebben een hele mooie vakantie gehad. De studio's/hotel waren erg goed en de transfers, boottochten waren prima geregeld.
Van alle drie de eilanden vonden wij Naxos het prettigst, het is nog het Griekenland zoals wij dat kennen. Santorini en Mykonos zijn min of meer overgenomen door de toeristen van de cruiseschepen en die verlangen blijkbaar meer luxe. Toch goed om ook deze eilanden bezocht te hebben.
Gelukkig zijn er nog heel veel eilanden die we nog niet gezien hebben, dus ik denk dat we in de toekomst zeker weer eens contact opnemen.
Met vriendelijke groeten,
Ans en Tessa

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis