Andros,

De reis mede door jullie organisatie is ons erg goed bevallen.
De reis/vluchten verliepen goed en conform planning. De extra hop om in Kefalonia te komen verliep spoedig.
Op de terugreis zijn we ruim 20 minuten vroeger vertrokken.

Barbara Studio's is een prima, basis appartementen complex. Moeder en dochter zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam en bemannen zelf de pool bar. De appartementen liggen in 2 complexen. Dit is wat verwarrend omdat ze gescheiden worden door een klein horeca/winkel complex. Wat wel handig is om nabij te hebben.
Het complex bij zwembad en bar is wat ouder, maar prima. Het andere complex is nieuwer, iets ruimer opgezet. De afstand naar zwembad is hier wat langer, 100 meter. Wifi is beschikbaar bij zwembad en bar. connectie goed, maar snelheid traag. Kamers hebben basisuitrusting servies voor 2 personen, elektrisch 2-pit en goede koelkast. Badkamer inclusief toilet goed, schoon en meer dan prima. Matrassen hard maar erg goed. Zwembad heeft prima formaat en goede diepte. Buitenbar is leuk genoeg.
Ligging is nabij vliegveld, handig. Vliegtuigen zijn hoorbaar, niet te storend. Auto is wel noodzakelijk.

Varres Hotel heeft ruime kamers en goede staf. Ook hier runt familie grotendeels het hotel. Kamers goed, ruim en kwalitatief mooi ingericht. Het hotel zelf oogt modern. Het grotere complex oogt iets gedateerder, maar geen kamers gezien. Het complex naast het zwembad waar onze kamers zat was ruim en werd deels, de publieke ruimtes, nog gebouwd. niet storend.
Ook hier geldt, ligging rustig maar noodzaakt wel vervoer. Taxi naar Zakynthos stad is 7 Euro.

Beide eilanden zijn mooi! Cultuur-historisch is er beperkt wat te doen. Natuur, stranden en eten zijn mooi. Reizen op eiland kost relatief veel tijd. Gemiddeld 30 km per uur is maximaal haalbaar.

Al met al beide locaties voldeden prima, beide eilanden zijn mooi en wij zijn heerlijk gekleurd en uitgerust terug gekomen.
Wat als info handig zou zijn geweest is de check-in tijden bij de verschillende hotels. Op die manier kunnen wij de reisdagen iets makkelijker plannen.

Als er extra info is die jullie willen hoor ik het graag, nogmaals dank.

Meindert

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Kefalonia - Zakynthos

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis