We hebben genoten van onze vakantie ! Over de wijze waarop jullie e.e.a. hebben ingericht op basis van onze wensen, zijn we erg te spreken. Zo goed zelfs dat we sterk overwegen om volgend jaar een aantal andere Cycladen-eilanden te bezoeken en daarvoor weer bij jullie aan te kloppen.
Overdag vliegen is prima bevallen evenals de verschillende type ferry's en en de transfers. Fijn dat er geen zoekwerk was bij aankomst. Heel relaxed zo ! De hotels voldeden bijna allemaal aan onze wensen. Prima kamers, goede bedden en goede sanitaire voorzieningen. Heerlijke en goed verzorgde ontbijten met ruime keuze behalve bij het Polos Hotel op Paros. Daar was het ontbijt erg karig en een drie sterren hotel niet waardig. Gelet op de zich overigens keurig gedragende groepen vooral Engelse jongeren leek het meer op een budget hotel. Het was trouwens ook het enige hotel dat de kwaliteit van het zwembadwater niet op orde had. Het water was zeer troebel en rook niet fris.
Een bijzondere pluim verdient het personeel, dat overal erg behulpzaam en vriendelijk was. Behalve 1 persoon bij hotel Nymphes op Sifnos, waarvan wij vermoeden dat hij mogelijk nota bene (mede)eigenaar of pachter is. Hij heeft ons bij de boot opgehaald (eiland 1 !!), was toen chagrijnig en dat is tijdens ons verblijf helaas zo gebleven. Overigens trachtte zijn partner (?) dat te compenseren, zij was de vriendelijkheid zelve.
Samenvattend: prima vakantie, goed gedaan Eilandhoppenopmaat !
Groeten,
Bert

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis