Beste Andros,

Dank voor de email! We hebben een uitstekende tijd gehad op de verschillende eilanden waarbij de transfers, boottochten en hotels super waren geregeld, alles op tijd, goed verzorgd echt top! Dank daarvoor!

Zoals je hebt gemerkt in ons contact bij het organiseren zijn we kritisch op het vinden van goede hotels dus misschien kun je nog iets met onderstaande feedback wat uiteraard goed bedoelt is:
1. hotel in Athene had topligging, alles op loopafstand, hip hotel, super dakterras en zeer goede en nette kamer, echt aanrader!
2. Lagos Mare: idem aan bovenstaande, top qua ligging zowel na centrum als eigen strand dichtbij, top!
3. Manoulas Beach: prima hotel, kamer was erg klein, verder niets op aan te merken, echter heel druk en zeer toeristisch, ik zou hier een kleiner hotel persoonlijk liever hebben gehad. Van alle eilanden ook verreweg het meest toeristisch waarbij ik zelf zou aanbevelen om langer in naxos, paros te blijven of amorgos mee te pakken?
4. Paros Agnanti: prima ligging tov strand en centrum, qua hotel het minste van allemaal, qua onderhoud is hier veel te doen wat op het eerste oog misschien niet opvalt, zwembad is ook niet top qua schoon zijn, wellicht tip om in toekomst een ander boutique hotel op te nemen. We zijn hier zelf ook van kamer gewisseld (nieuwe ook niet top), keurig gedaan ter plekke, echter had er meer van verwacht.
5. Volcano View: superleuk, wat een uitzicht, ruime kamer, goed eten, goede ligging, echt top gewoon!

Hoop dat je er iets mee kunt! Uiteraard houd ik mij altijd aanbevolen voor nieuwe eilandhop reizen met andere eilanden dus als je een nieuwsbrief hebt ontvang ik deze graag.

Nogmaals dank,
Bjorn

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis