Hallo Andros,

Onze ervaring is kort gezegd goed, alle accomodaties waren netjes en schoon. Ons eerste onderkomen in Santorini was een appartement met 2 kamers, wat meer het karakter van een hotel had. Fantastisch dicht bij het oude centrum. Een klein maar lekker zwembad. Vriendelijk personeel.

Daarna opgehaald en keurig naar de ferry gebracht voor de oversteek naar Naxos. Ook hier weer een goed appartement begane grond. De travel agent had haast en bij het ophalen had hij geen goede afspraken gemaakt voor het vervoer, nadat ik gebeld had (we stonden 25 minuten te wachten) hebben ze snel een taxi geregeld.

Op Paros hebben we ook heerlijk genoten Hotel Senia, een echte aanrader. Eigenaars en personeel zijn erop gericht dat je het naar je zin hebt en lekker vakantie kan vieren. Het complex is mooi gesitueerd met een lekker zwembad vanwaar je zo over de baai kan kijken. Ontbijt was goed en uitgebreid met veel verse produkten Veel tips voor lokale restaurants (Restaurant Tea, net naast de ferry naar Anti Paros is een super), Het eten de lokatie, ....

Athene, was het voor mij niet, wel voor de andere, ook hier weer veel gelopen en gezien.

Op alle eilanden hebben we veel gelopen, en oudheden bekeken met natuurlijk de oude smalle straatjes. Soms hebben we ons laten vervoeren met het openbaar vervoer of huurden we een auto.

Dank je wel voor het keurig regelen van alles, voor ons was het nieuw dat alles tot en met het vervoer geregeld was. Het voordeel is dat je geen tijd kwijt bent aan het uitzoeken tijdens je vakantie, het nadeel is dat je minder flexibel bent.

We kijken met een goed gevoel terug naar onze vakantie.

Groeten,

Paul

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis