goede dag meneer Bosman, ik kan niet anders dan lof voor u en uw bedrijf eilandhoppenopmaat toezwaaien.
Het eerste contact na mijn mail om informatie kwam meteen de volgende ochtend al. Een telefoontje van u waarbij u vroeg wat onze wensen precies waren. Dat tekent al uw bedrijf. Ook in alle contacten die er waren via telefoon of mail was u altijd vriendelijk maar ook snel met antwoorden.
Goed wij waren wat laat, of beter gezegd wij wilden snel weg en dat heeft u in korte tijd ook weten te bewerkstelligen. Vlucht naar Kos en transfer naar hotel Astron pal aan de haven en dus midden in het centrum. Goed hotel en genoeg te beleven in de avond. Volgende dag keurig op tijd transfer naar de ferry .Aankomst op Leros transfer stond klaar naar hotel appartement Chrisoulla in Alinda.
Rustige omgeving maar prima accommodatie. Prima ontbijt zeker naar Griekse begrippen , vriendelijke mensen , voor het geheel zou ik een 9 geven Wij waren zeer tevreden .Leros was wat wij ook hoopten rustig tot stil. Wij waren natuurlijk al tweede helft van september, maar dit was op dat moment precies wat wij zochten Rust.
Na zes heerlijke dagen waarop wij ook nog genoeg op het eiland hebben gezien, ons vertrek naar de ferry naar Kalymnos,
Kalymnos dat is een kleine tegenvaller , wij kwamen in het Kalydna resort in Kantouni.
Nou dat viel niet mee. Het hotel was niet wat wij gehoopt hadden, maar het ergste was eigenlijk dat het dorpje bij wijze van spreken gesloten was. Diverse taverna's waren dicht en op het strand was ook niets aan voorzieningen. Na een wandeling door het dorp toch nog een taverna open gevonden, en onder het genot van een kannetje wijn en een griekse salade samen overlegd wat wij hier van vonden. Nou dat was snel beslist hier wilden wij geen 6 dagen blijven,
Toen heb ik contact met u meneer Bosman opgenomen, Voice mail ingesproken en nog geen uur later belde u mij al. U uitgelegd dat dit niet was wat wat wij wilden. Daar het echte al eind van de middag was vroeg u ons om een nacht in Kalydna resort te overnachten en met de mededeling dat u de volgende ochtend contact op zou nemen.
En dat gebeurd ook keurig en was er een mogelijkheid om in het Plaza Hotel in Masouri te verblijven. U wilde eventueel de transfer nog regelen , maar wij besloten een taxi te nemen naar Masouri.
Daar hebben wij het goed gehad 5 dagen, en ook alle verplaatsingen terug naar Kos liepen op rolletjes.
Waar ik eigenlijk mee wil zeggen dat wij een bijzonder goede ervaring hebben gehad met meneer Bosman en zijn bedrijf eilandhoppenopmaat.
Wij zullen bij een volgende vakantie zeker weer bij u tercht komen en ik kan het iedereen aanbevelen.
Meneer Bosman slooft zich aardig uit om het zijn gasten naar de zin te maken., en dat is zeker een extra pré om nog eens te boeken.
Hartelijk dank zo ver en tot ziens,

Wil en Ans

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Kalymnos - Leros - Patmos - Kos

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis