Eilandhoppen

Eilandhoppen is de beste manier om de typisch Griekse eilanden te ontdekken. Het mooie van eilandhoppen is dat u van de ene kleine wereld in de andere vaart en van de ene verbazing in de andere valt. In het zonnetje op het dek van de ferry neemt u voldaan afscheid van het ene eiland en bent u alweer nieuwsgierig naar wat u te wachten staat op het volgende eiland. Wij bieden u de mogelijkheid om al deze eilanden in alle vrijheid te ontdekken maar wel met gemak dat overnachtingen, transfers, eventuele autohuur en ferrytickets al geregeld zijn. Het blijft immers vakantie..

Eilandhoppen Griekenland

In Griekenland hopt u langs de witte kubushuisjes met blauwe luiken op de Cycladen, de groene eilanden in de Ionische Zee, de Oostelijkste eilanden van Griekenland nabij de Turke kust of blijf dichtbij Athene en bezoek de Saronische eilanden.

Voor welke regio u ook kiest, overal beleeft u dat echte eilandgevoel, een drankje in de haven, (h)op naar het volgende eiland. Oeverloos genieten!

U kunt uw reis helemaal op maat samenstellen of sleutel aan één van onze voorbeeldrondreizen.

Eilanden in Griekenland

Eilandhoppen Cycladen

De Cycladen is de meest populaire eilandgroep om te gaan eilandhoppen. Overal vindt u die spierwitte kubushuisjes met blauwe luiken in witgekalkte straatjes. De bekendste eilanden zijn Santorini met haar prachtige vergezichten en..

Meer info

Eilandhoppen Ionische Eilanden

De groenste eilanden van Griekenland bevinden zich aan de Westkant van het land, in de eilandgroep de Ionische eilanden. Ontdek de azuurblauwe zee op Paxos/Lefkas, waar het net lijkt of u in de Caribean beland bent.

Meer info

Eilandhoppen Dodekanesos

Ook de Dodekanesos is een eilandgroep die zeer geschikt om te eilandhoppen. Bezoek het vulkaaneiland Nisyros, de oude Middeleeuwse binnenstad van Rhodos (staat op UNESCO lijst) en de mooiste haven van Griekenland op Symi.

Meer info

Eilandhoppen Saronische Golf

Eilandhoppen Saronische Golf; Deze eilanden zijn goed te combineren met een bezoek aan het vaste land daar ze zo dichtbij Athene liggen. Voordeel is ook dat u geen uren op de ferry zit. Bezoek het autovrije Hydra, het groene Poros of bijzonder Spetses

Meer info

Eilandhoppen Sporaden

Dit is een erg groene eilandengroep met een ongelofelijke kleur zee. De eilandengroep dankt haar bekendbaarheid aan de film Mama Mia die hier opgenomen is. Ontdek de mooiste stranden op Skiathos, het rustige Alonissos en de...

Meer info

Eilandhoppen Kreta

Eilandhoppen Kreta; Vanaf Kreta kunt u onder andere het vulkaaneiland Santorini aandoen, vanuit hier kunt u verder de Cycladen op. Eventueel kunt u ook eilandhoppen binnen Kreta, een eiland met vele gezichten en mogelijkheden. Het zuiden van het eiland

Meer info

Rondreis vaste land Griekenland

Griekenland kent een enorme rijke historie. Een groot gedeelte hiervan kunt u in een aantal dagen ontdekken als u een rondreis maakt op het vaste land van Griekenland. Bezoek Athene, Delphi, Meteora, Olympia & Nafplion. Sluit uw reis af op een eilandje...

Meer info

Eilandhoppen Noord Egeische eilanden

De grootste eilanden van de Noord Egeïsche Eilanden zijn Lesbos, Chios, Samos, Limnos & Ikaria. Niet alle eilanden worden vanuit Nederland, België of Duitsland aangevlogen. Ook de ferryverbindingen zijn niet overal even ideaal.

Meer info

Waarom Eilandhoppen op Maat?

  • Wij hebben alle eilanden persoonlijk bezocht
  • Wij kennen de accommodaties
  • U weet voor boeking in welke accommodaties u verblijft
  • Wij regelen alles voor u; vlucht, transfer, evt. autohuur & accommodaties
  • U kunt uw reis op maat samenstellen
  • Keuze tussen hotels / appartementen
  • Lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds
  • Wij bieden voornamelijk kleinschalige accommodaties aan
  • In geval van nood 24 uur per dag bereikbaar

Eilanden van Griekenland