Tijdens een eilandhopvakantie combineert u in relatief korte tijd meerdere eilanden. Volgens velen een fantastische ervaring, omdat u meerdere vakanties in één beleeft. Elke eiland is weer net iets anders dan de vorige. Vooral op de Saronische eilanden is het eilandhoppen aan te raden, daar de eilanden niet zo groot zijn.

Eilandhoppen Saronische Golf

De Saronische eilanden liggen in de Argosaronische golf ten zuiden van Athene en ten Oosten van de Peloponessos.

De eilanden zijn toeristisch goed ontwikkeld, maar nog onbekend bij het grote publiek. Ze worden vooral

bezocht tijdens feestdagen en in de weekeinden door de bewoners van Athene. Deze eilandjes liggen namelijk dichtbij het vaste land en zijn relatief snel te bereiken.

Doordat de eilanden niet bekend zijn bij het grote publiek zijn ze nog authentiek. Elk eiland heeft een heel eigen karakter en sfeer. Dit maakt deze eilandengroep nog aantrekkelijker.

Het authentieke Poros, vlak voor de kust van de Peloponnesos, heeft leuke baaien met helderblauw water. Aegina staat bekend om de kloosters en kerken en de heerlijke pistachenootjes die hier verbouwd worden.

U kunt uw reis helemaal op maat samenstellen of sleutel aan één van onze voorbeeldrondreizen.

Gevonden reizen op Saronische Golf

12-daagse reis Poros - Hydra - Spetses - Athene

Eilandhoppen Saronische Golf; Tijdens deze 12-daagse reis bezoekt u het groene Poros, het artistieke en autovrije Hydra en levendige Spetses. U eindigt uw reis in het historische Athene waar een bezoek aan het Acropolis niet mag ontbreken.

Meer info

15-daagse reis Aegina - Poros - Hydra - Spetses - Athene

Eilandhoppen Saronische Golf; Tijdens deze 15-daagse reis bezoekt u Aegina, het groene Poros, het artistieke en autovrije Hydra en levendige Spetses. U eindigt uw reis in het historische Athene waar een bezoek aan het Acropolis niet mag ontbreken.

Meer info

8-daagse reis Poros - Hydra - Athene

Eilandhoppen Saronische Eilanden; Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u het groene Poros, het artistieke en autovrije Hydra en het historische Athene waar een bezoek aan het Acropolis niet mag ontbreken.

Meer info

8-daagse reis Athene - Poros

Eilandhoppen Saronische Golf; Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u het historische Athene met het Acropolis, de tempel van Zeus en het theater van Dionysos. Na de drukte in de stad eindigt u heerlijk relaxed op het groene en rustige eiland Poros.

Meer info

11-daagse reis Athene - Delphi - Meteora - Poros - Athene

Rondreis Griekenland; Tijdens deze 11-daagse rondreis bezoekt u het wereldberoemde Athene, het orakel van Delphi, de indrukwekkende rotskloosters van Meteora (UNESCO) en eindigt u uw vakantie op het rustige en groene Poros.

Meer info

Waarom Eilandhoppen op Maat?

  • Wij hebben alle eilanden persoonlijk bezocht
  • Wij kennen de accommodaties
  • U weet voor boeking in welke accommodaties u verblijft
  • Wij regelen alles voor u; vlucht, transfer, evt. autohuur & accommodaties
  • U kunt uw reis op maat samenstellen
  • Keuze tussen hotels / appartementen
  • Lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds
  • Wij bieden voornamelijk kleinschalige accommodaties aan
  • In geval van nood 24 uur per dag bereikbaar

Eilanden van Saronische Golf