Eilandhoppen is een fantastische manier van vakantie vieren. Het wordt door velen omschreven als meerdere vakanties in één daar elk eiland weer net even anders is dan het vorige. Op het dek van de ferry laat u de ervaringen van het vorige eiland op u inwerken, terwijl de volgende bestemming alweer aan de horizon opdoemt.

Eilandhoppen Cycladen

De Cycladen liggen in het midden van de Egeïsche zee grofweg tussen het vaste land en Kreta in en is zonder meer de meest schilderachtige eilandengroep van Griekenland. Karakteristiek voor de Cycladeneilanden zijn de helderwitte kubusvormige huisjes, met felgekleurde (vaak blauwe) deuren en ramen,

witgekalkte doolhofstraatjes, talrijke windmolentjes en pittoreske kerkjes. Dit in combinatie met een heerlijk zonnetje en een azuurblauwe zee.

Ondanks de overeenkomsten tussen alle eilanden, heeft elk eiland zijn bijzonderheden behouden. Santorini is een heel romantisch eiland met prachtige zonsondergangen, Naxos heeft de mooiste stranden van de Cycladen en voor het echte Griekenland bezoekt u Amorgos met zijn prachtige rotsklooster of het traditionele Folegandros.

U kunt uw reis helemaal op maat samenstellen of sleutel aan één van onze voorbeeldrondreizen.

Gevonden reizen op Cycladen

15-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Tijdens deze 15-daagse reis ontdekt u de hippe jetset in de doolhofstraatjes van Mykonos, het lieflijke rustige Paros, de mooiste stranden op Naxos en sluit af op schilderachtig Santorini. Een paradijs voor elke fotograaf.

Meer info

15-daagse reis Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Tijdens deze 15-daagse reis slaat u Athene over en ontdekt u enkel de eilanden. Bezoek de doolhofstraatjes van Mykonos, het lieflijke Paros, de mooiste zandstranden op Naxos en sluit af bij de prachtige vergezichten van vulkaaneiland Santorini.

Meer info

15-daagse reis Athene - Paros - Amorgos - Naxos - Santorini

Deze reis brengt u langs het lieflijke Paros, het prachtige klooster op rustig Amorgos, de mooiste stranden op Naxos en sluit af op het vulkaaneiland Santorini. Niet voor niets komen hier de meeste foto's uit Griekenland vandaan.

Meer info

15-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Santorini

Dit is perfecte reis voor diegene die houdt van rustige eilanden en het massale liever achter zich laat. U komt langs wandeleiland Sifnos, de prachtige stranden op Milos, traditioneel Folegandros en sluit af op drukker Santorini.

Meer info

12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Tijdens deze 12-daagse reis bezoekt u historisch Athene, lieflijk Paros, de mooiste stranden op Naxos en sluit u af op het meest fotogenieke eiland van Griekenland, Santorini.

Meer info

9-daagse reis Athene - Naxos - Santorini

In 9 dagen ziet u het historische Athene, kunt u relaxen op de mooie zandstranden van Naxos en bezoekt u fotogeniek Santorini, voor menigeen een hoogtepunt op zijn/haar reis.

Meer info

9-daagse reis Athene - Mykonos - Santorini

In 9 dagen ziet u het historische Athene, de witgekalkte doolhofstraatjes van het hippe Mykonos en bezoekt u Santorini. Hier komen de meeste beroemde foto's van Griekenland vandaan en zult u zelf ongetwijfeld ook veel foto's..

Meer info

8-daagse reis Naxos - Santorini

In een week tijd bezoekt u Naxos en Santorini. Naxos beschikt over de mooiste stranden van de Cycladen en van vulkaaneiland Santorini komen de meeste beroemde foto's van Griekenland. U zult hier zelf ook vele foto's maken.

Meer info

22-daagse reis Athene - Mykonos - Paros - Amorgos - Koufonissi - Naxos - Santorini

Tijdens deze 22-daagse reis ontdekt u de doolhofstraatjes van Mykonos, het lieflijke Paros, het klooster op Amorgos, het rustige Koufonissi, de mooiste stranden op Naxos en sluit af op schilderachtig Santorini.

Meer info

16-daagse reis Athene - Sifnos - Milos - Folegandros - Paros

Deze reis begint en eindigt in Athene, daarnaast bezoekt u wandeleiland Sifnos, de prachtige zandstranden op Milos, het traditionele Folegandros en het lieflijke Paros. Een reis voor de rustliefhebber.

Meer info

22-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini - Kreta

Cycladen + Kreta; Tijdens deze 22-daagse reis bezoekt u historisch Athene, lieflijk Paros, de mooiste stranden op Naxos en fotogeniek Santorini. U eindigt uw reis op het grootste eiland van Griekenland, Kreta.

Meer info

22-daagse reis Athene - Andros - Tinos - Paros - Amorgos - Naxos - Santorini

Vakantie Cycladen; Deze 3-weekse reis brengt u langs vele rustige eilanden, zoals Andros, Tinos & Amorgos. Paros en Naxos zijn wat verder ontwikkeld, Santorini is toeristisch maar zeker de moeite waard. Een ideale combinatie voor diegene die het échte ..

Meer info

8-daagse reis Andros - Tinos - Athene

Vakantie Griekse Eilanden; In een week tijd bezoekt u het groenste eiland van de Cycladen, Andros, de beroemde bedevaartskerk van Tinos en het historische Athene met als letterlijk hoogtepunt de Acropolis.

Meer info

12-daagse reis Athene - Syros - Paros - Santorini

Tijdens deze 12-daagse rondreis Griekenland bezoekt u het wereldberoemde Acropolis, het bijzondere Syros, lieflijk Paros en sluit u af op het populaire Santorini. Erg mooi, maar wel erg toeristisch.

Meer info

15-daagse reis Athene - Andros - Tinos - Syros - Mykonos

Island hopping Griekenland; Deze 14-daagse reis brengt u langs onbekende pareltjes als Andros, Tinos & Syros. U sluit af op het modaine Mykonos om niet helemaal terug te moeten reizen naar Athene.

Meer info

8-daagse reis Kea - Kythnos - Athene

Eilandhoppen Kythnos; In een week tijd bezoekt u twee vrij onbekende eilanden van de Cycladen. Het gaat om Kea & Kythnos, eilanden voor de échte Griekenlandliefhebber.

Meer info

15-daagse reis Kea - Kythnos - Serifos - Sifnos - Athene

In twee weken tijd bezoekt u vier onbekende pareltjes van de Cycladen. U begint op Kea, reist vervolgens naar Kythnos, Serifos, Sifnos en eindigt in Athene. Het zijn eilanden voor de 'gevorderde' eilandhopper...

Meer info

Waarom Eilandhoppen op Maat?

  • Wij hebben alle eilanden persoonlijk bezocht
  • Wij kennen de accommodaties
  • U weet voor boeking in welke accommodaties u verblijft
  • Wij regelen alles voor u; vlucht, transfer, evt. autohuur & accommodaties
  • U kunt uw reis op maat samenstellen
  • Keuze tussen hotels / appartementen
  • Lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds
  • Wij bieden voornamelijk kleinschalige accommodaties aan
  • In geval van nood 24 uur per dag bereikbaar

Eilanden van Cycladen