Flexibele voorwaarden

Voor alle nieuwe boekingen van het landarrangement tot 31 maart 2021 zijn er flexibelere voorwaarden.

Voor alle boekingen van het landarrangement geldt:

Bij code oranje/rood door de Nederlandse regering voor aanvang van de reis

U mag de reis omboeken of kosteloos annuleren. Kiest u voor kosteloze annulering krijgt u binnen 14 dagen uw geld terug (dus geen voucher). Kiest u voor omboeking kunnen daar meerkosten aan verbonden zijn. Stel u boekt uw reis om van mei naar juli/augustus, dan zal de reis prijziger uitvallen omdat de accommodaties dan duurder zijn. Andersom wordt de reis voordeliger als u van juli/augustus naar april/mei/juni/september/oktober omboekt.

Bij code oranje/rood door de Nederlandse regering terwijl u reeds op vakantie bent:

U kunt de reis in overleg afmaken of de reis eerder afbreken. Het is verstandig om ook even bij de reisverzekering te bekijken of u volledig gedekt bent op het moment dat een bestemming de ‘oranje’ kleurcode krijgt terwijl u op reis bent.

Voor boekingen van het landarrangement tot 28 februari 2021 (met vertrek t/m 31 oktober 2021) geldt:

Tot 6 weken voor vertrek kunt u de reis kosteloos annuleren, zonder opgaaf van reden. Enkel de reserveringskosten (€27,50) worden niet gerestitueerd. Na 6 weken voor vertrek gelden de reguliere annuleringsvoorwaarden(zie artikel 5)

Tot 2/3 weken* voor vertrek kunt u de reis zonder wijzigingskosten en zonder opgaaf van reden omboeken naar later het jaar of naar 2022. Eventueel tariefverschil dient uiteraard wel betaald te worden. Stel dat u uw reis van mei wilt verplaatsen naar juli, zullen de accommodaties prijziger zijn en dat verschil dient bij betaald te worden. Wordt de reis goedkoper, krijgt u uiteraard terug.

* Het aantal weken is afhankelijk van de periode waarin u reist. Vertrekken in:

Om zo flexibel te kunnen zijn dient u zelf de vlucht te boeken. Wij kunnen u uiteraard wel helpen met het vinden van een geschikte vlucht. Let er daarbij op dat u de vlucht ook zonder kosten mag wijzigen. Anders heeft u niet zoveel aan onze flexibiliteit. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden momenteel een flexibele optie (bijvoorbeeld Transavia).

Betalingsvoorwaarden blijven zoals in de reguliere voorwaarden, dus:

Wilt u de reis inclusief vlucht boeken?

Dat kan, maar dan gelden deze flexibele voorwaarden niet en bent u prijziger uit (wij verdienen namelijk ook wat op de vlucht). De reguliere voorwaarden zijn dan van toepassing.

Offerte aanvragen Eigen reis samenstellen