Voor velen betekenen de Canarische eilanden een goedkoop weekje zon. De eilanden hebben echter veel meer te bieden en zijn naast zon stuk voor stuk interessant om te bezoeken. Hoe kunt u deze eilanden beter leren kennen dan tussen de verschillende eilanden te hoppen.

Eilandhoppen Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden behoren bij Spanje en liggen in de Atlantische Oceaan zo'n 100 tot 350 km ten Westen van Marokko. Het Spaanse vasteland ligt op ruim 1100 km. De populariteit danken de eilanden vooral aan het klimaat met het hele jaar door aangename temperaturen, weinig regen en veel zon. Hierdoor spenderen vele Nederlanders hun wintervakantie hier.

Alle zeven eilanden zijn van vulkanische oorsprong, dit is goed terug te zien aan de lavavelden, krateropeningen, basaltdekken en vulkaankegels. Toch zijn de verschillen tussen de eilanden erg groot en heeft ieder eiland zijn eigen schoonheid en bijzonderheden.

Op Gran Canaria vindt u het mooiste borduurwerk van de eilanden, Tenerife is het centrum van traditionele potten in Guanche stijl en La Gomera staat bekend om zijn gevlochten manden. Ook toeristisch gezien verschillen de eilanden van elkaar. Fuerteventure, Lanzarote, Gran Canaria en Tenerife zijn het meest ontwikkeld, La Palma, La Gomera en El Hierro een stuk minder.

U kunt uw reis helemaal op maat samenstellen of sleutel aan één van onze voorbeeldrondreizen.

Gevonden reizen op Canarische Eilanden

15-daagse reis Tenerife - La Gomera - La Palma

Tijdens deze 15-daagse reis combineert u het drukkere Tenerife met de rustige eilanden La Gomera & La Palma. Bezoek zeker El Teide, de vulkaan op Tenerife en nationaal park "Parque Nacional de Garajonay" op La Gomera.

Meer info

22-daagse reis Gran Canaria - Tenerife - La Gomera - La Palma

Tijdens deze 22-daagse reis combineert u de drukkere eilanden Gran Canaria en Tenerife met de rustige eilanden La Gomera & La Palma. Bezoek zeker het huis van Columbus, de vulkaan El Teide en nationaal park "Garajonay".

Meer info

15-daagse reis Tenerife - Gran Canaria - Fuerteventura

Tijdens deze 2 weken combineert u de eilanden Tenerife en Gran Canaria met de mooiste stranden van de Canarische eilanden op Fuerteventura. Bezoek zeker El Teide, Las Palmas de Gran Canaria en de wandelende duinen op Fuerteventura.

Meer info

8-daagse reis Lanzarote - Fuerteventura

Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u Lanzarote en Fuerteventura. Bezoek zeker het Nationale Park Timanfaya op Lanzarote en de prachtige stranden op Fuerteventura.

Meer info

8-daagse reis Tenerife - La Gomera

Tijdens deze 8-daagse reis combineert u het drukkere Tenerife met het rustige La Gomera. Bezoek zeker El Teide, de vulkaan op Tenerife en nationaal park "Parque Nacional de Garajonay" op La Gomera.

Meer info

8-daagse reis Gran Canaria - Tenerife

Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u Gran Canaria en Tenerife. Bezoek dan zeker het huis van Columbus en de duinen van Maspalomas op Gran Canaria en de vulkaan el Teide op Tenerife.

Meer info

8-daagse rondreis Gran Canaria

Tijdens deze 8-daagse rondreis op Gran Canaria combineert u het Noorden en het Zuiden van het eiland. U hebt zo de gelegenheid om in alle rust het gehele eiland te verkennen. Bezoek zeker Roque Nublo, de duinen van Maspalomas en het huis van Columbus.

Meer info

8-daagse rondreis Tenerife

Tijdens deze 8-daagse rondreis op Tenerife combineert u het noorden en het zuiden van het eiland. U hebt zo de gelegenheid om in alle rust het gehele eiland te verkennen. Bezoek zeker El Teide, de vulkaan op Tenerife en het Loro Parque.

Meer info

Waarom Eilandhoppen op Maat?

  • Wij hebben alle eilanden persoonlijk bezocht
  • Wij kennen de accommodaties
  • U weet voor boeking in welke accommodaties u verblijft
  • Wij regelen alles voor u; vlucht, transfer, evt. autohuur & accommodaties
  • U kunt uw reis op maat samenstellen
  • Keuze tussen hotels / appartementen
  • Lid van ANVR, SGR & Calamiteitenfonds
  • Wij bieden voornamelijk kleinschalige accommodaties aan
  • In geval van nood 24 uur per dag bereikbaar

Eilanden van Canarische Eilanden