rondreis gran canaria

In deze week verblijft u op Gran Canaria. Gran Canaria staat net als Tenerife bekend om het massatoerisme, er is echter veel meer.. Dat krijgt u tijdens deze rondreis door Gran Canaria te zien. U verblijft op verschillende plaatsen en krijgt zo meerdere kanten van het eiland te zien. Het eerste verblijf is in de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria. Bezoek hier het oude centrum met het huis van Columbus en het mooie strand met grote boulevard. De tweede plaats waar u verblijft is op het platteland, namelijk in San Bartolome de Tirajana. Wij vinden het erg leuk om de drukte en de kust te combineren met het rustige binnenland. U heeft zo een heel andere ervaring tijdens uw vakantie. Vanuit hier kunt u bijvoorbeeld Roque Nublo bezoeken. Uw laatste verblijf is aan de Zuidkant van het eiland. Deze kant is erg toeristisch, wij vonden in San Augustin een rustigere plaats. Vlakbij vindt u de duinen van Maspalomas. De volgorde van de plaatsen kan verschillen in verband met beschikbaarheid van accommodatie.

Interesse gewekt? Lees hieronder de dag-tot-dag beschrijving van deze reis. Wilt u liever een dagje langer of korter op een plaats verblijven of een plaats inwisselen voor een ander? Geen probleem, geef dit aan in het aanvraagformulier en wij gaan direct voor u aan de slag met een rondreis op Gran Canaria op maat.

Offerte aanvragen Eigen reis samenstellen Toon alle prijzen

Dag tot dag omschrijving

Dag 1
rondreis gran canaria

Dag 1: Aankomst op Gran Canaria

Bij aankomst op de luchthaven van Gran Canaria staat er iemand op u te wachten om u de auto te overhandigen. Hiermee rijdt u zelf naar uw accommodatie toe.

Dag 2
rondreis gran canaria

Dag 2: ter vrije besteding aan de Noordkant

Bezoek deze dagen zeker het oude centrum van Las Palmas met onder andere het huis van Columbus. Meer informatie over Gran Canaria.

Dag 3
rondreis gran canaria

Dag 3: Reis van Las Palmas naar San Bartolome de Tirajana

U rijdt zelf in zo'n 1,5 uur van Las Palmas naar San Bartolomé de Tirajana. Bezoek onderweg (kleine omweg) eventueel ook nog het dorp Teror. Doe vandaag verder rustig aan en verken de omgeving. Eventueel kunt u ook een bezoek brengen aan Roque Nublo.

Dag 4
rondreis gran canaria

Dag 4: ter vrije besteding op het platteland

Deze dag is uitermate geschikt voor het maken van een wandeling. Er zijn hier veel eeuwenoude paden te vinden. Deze paden, Caminos Reales (koninklijke wegen) genoemd, waren ooit de enige manier om je in het midden van het eiland te verplaatsen. In de afgelopen jaren zijn veel van deze paden opgeknapt en heropend voor voetgangers en wandelaars. Ook een bezoek aan de kerk is de moeite waard.

Dag 5
rondreis gran canaria

Dag 5: Reis van San Bartolome de Tirajana naar San Augustin

U rijdt zelf in zo'n 45 minuten naar San Augustin. Geniet deze dag van de culinaire hoogstandjes in één van de nabije restaurants of zoek het strand op.

Dag 6 & 7
rondreis gran canaria

Dag 6 & 7: ter vrije besteding aan de Zuidkant

Aan de Zuidkant van het eiland kunt u het wat rustiger aan doen. Daar de stranden hier beter zijn en het klimaat beter is, zult u zeker een dagje op het strand doorbrengen. Daarnaast zijn de duinen van Maspalomas zeker de moeite waard om te bezoeken..

Dag 8
rondreis gran canaria

Dag 8: Vertrek naar huis

U rijdt zelf van uw accommodatie naar de luchthaven toe. Hier levert u uw auto in en vliegt u terug naar huis.

Extra informatie:

Autohuur

De meeste eilanden hebben niet zo'n goed busnetwerk, vandaar dat we deze reizen enkel met auto aanbieden.

Vluchten

Omdat de vluchtprijzen per dag zo enorm kunnen verschillen, bieden we de reizen exclusief vlucht aan. Er zijn al vluchten vanaf €350,- per persoon, hiervoor is een beperkte beschikbaarheid. Over het algemeen geldt hoe eerder u erbij bent hoe voordeliger de vluchten. Wij kunnen voor u op zoek gaan naar een geschikte vlucht. Deze kunnen we dan in de vrijblijvende offerte aanbieden.

Accommodatie

Bij ons kunt u uit verschillende type en klasse accommodaties kiezen. Het gaat om hotels inclusief ontbijt en studio's of appartementen exclusief ontbijt. De hotels hebben we verdeeld in drie verschillende klasses:

  • 2 bollen Vaak kleinschalige hotels met eenvoudige maar wel degelijke kamers met eigen badkamer en toilet.
  • 3 bollen Comfortabele hotels met uitgebreidere voorzieningen, vaak met zwembad. Ook de kamers zijn wat beter.
  • 4 bollen Luxe hotels met veel voorzieningen of een bijzonder stijlvolle accommodatie.

De studio's of appartementen exclusief ontbijt hebben we in twee klasses onderverdeeld:

  • 2 bollen Vaak kleinschalige complexen met eenvoudige studio's of appartementen met een eenvoudig eigen keukentje.
  • 3 bollen Vaak kleinschalige complexen met comfortabele studio's of appartementen met een comfortabeler eigen keukentje.

Hotels


Offerte aanvragen Eigen reis samenstellen

PrijzenCategorie

Personen

Periode

1/11 - 19/12 7/1 - 20/3 21/3 - 31/3 20/12 - 6/1
1/4 - 30/4 21/7 - 26/8
1/5 - 20/7
27/8 - 31/10
3 bollen 3 € 619 € 654 € 749 € 644
2 € 599 € 659 € 799 € 639
1 € 1194 € 1299 € 1584 € 1264


Offerte aanvragen Eigen reis samenstellen

Prijzen rondreis Gran Canaria zijn per persoon en inclusief:

Prijzen rondreis Gran Canaria zijn exclusief:

  • Vlucht (kunnen wij wel voor u regelen)
  • Eventuele verzekeringen
  • Reserveringskosten van € 27,50 totaal
  • Calamiteitenfonds van € 2,50 totaal