Hallo Andros,

De vakantie is erg goed bevallen. Het was leuk om drie verschillende eilanden te bezoeken. Eigenlijk waren het drie mini-vakantie's. De ontvangst op het vliegveld, vanaf de boot en in het hotel was goed en vriendelijk, de transfers waren goed geregeld.

De drie eilanden zijn verschillend. Rhodos en Symi bevielen ons het best, Het contrast tussen het drukke Rhodos, waar veel te zien was en het mooie en chique Symi was leuk om te ervaren. Kos was daarna wat minder maar nog steeds leuk. Op Kos is het toerisme wat massaler, maar dat is ook wel gezellig voor een paar dagen. Overal waren de Grieken erg vriendelijk.

Semiramis op Rhodos is een mooi hotel, met een levendige lobby en bar, vriendelijk en gastvrij personeel en een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij onze aankomst was onze hotelkamer nog niet gereed maar dat was omdat de receptie ons een dubbele kamer wilde geven. Het wachten was daardoor (- en ook door de vriendelijke ontvangst en uitleg) geen probleem.

Opera House is een mooi appartementencomplex. Eenvoudiger dan Semiramis, maar niets op aan te merken. De eigenaar en zijn vrouw, de twee dames achter de receptie en de tuinman gaven de indruk dat je bij hen thuis logeerde.

Alexandra Hotel is een goed hotel, Met goede kamers. De sfeer is wel wat zakelijker dan op Semiramis.

Al met al een fijne vakantie, die we meer mensen kunnen aanraden.

Bedankt voor de samenstelling en de organisatie van onze vakantie. Wellicht tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Theo

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Rhodos - Symi - Kos

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis