Beste Andros,

De vakantie was super. Alles was super goed geregeld. Alle transfers waren op tijd aanwezig en brachten ons prima naar de goede bestemming. Dank daarvoor.
Van de crisis hebben we echt niks gemerkt, zeker op de eilanden niet. Op de eilanden hebben we wel wat uitstapjes gemaakt, maar ook lekker geluierd.

Onze korte impressie van de verschillende eilanden/accommodaties:
Athene: goed hotel op een goede locatie, de stad is van hieruit goed te bekijken; veel gelopen, maar goed te doen ook in de warmte. Bij het vroege vertrek kregen we nog een ontbijttasje mee. Bij aankomst kregen we zoals afgesproken prima alle vouchers en boottickets.
Paros: zeer goede accommodatie, prima zwembad, ze waren nog druk bezig met het renoveren/verbeteren. Ligging tov Naousa prima, op loopafstand, ook strandje vlakbij. Uistapje: met de boot naar strandje van Kolomhytres
Naxos: 1e nacht in Pyrgos Beach was wat mindere accommodatie, maar we konden gebruik maken van de voorzieningen van Ariadne. Ariadne prima accommodatie, prima zwembad en weer vlakbij strand. Ook fijn dat stadje met voorzieningen om de hoek was. Vervoer naar hoofdstad met bus was prima te doen. Ook taxi was mogelijk. Uitstapje: hoofdstad en zeiltocht.
Santorini: na Paros en Naxos is dit wel een overgang, veel toeristischer. Hotel was prima, wij zaten wel in het iets oudere gedeelte, maar geen probleem. Wederom prima zwembad en strand vlakbij. Nadeel hier was wel dat de voorzieningen (stadje) wat verder weg waren. Wij hadden ook de indruk dat de restaurant hier meer leefden van de bussen met dagjesmensen die werden ‘losgelaten', dus de kwaliteit was iets minder. De hoofdstad is ook erg toeristisch. In Oia zijn we niet meer geweest omdat we een dagje ziek waren door verkeerd eten (ws. ijsje). Aangegeven werd ook dat het hier erg druk is bij zonsondergang. Uitstapje: Fira
Kreta: zeer gezellige en mooie accommodatie (bloementuin). Veel Nederlanders, voor de kinderen leuke aansluiting. Auto stond al klaar bij de haven, dus we hoefden niet eerst naar het vliegveld. Wel een donkere rit door de late boot, maar via de grote weg geen probleem. Wederom mooie ligging van de accommodatie, vlakbij strand en gezellig plaatsje. Uitstapje: rondrit door oost-Kreta en wandelen door Sarakina kloof.
Auto inleveren bij het vliegveld was een beetje raar: gewoon auto neerzetten en sleutel in box gooien, er was niemand aanwezig.

Kortom: we hebben een heerlijke vakantie gehad, waarbij het weer natuurlijk ook goed meewerkte!

Als je nog vragen hebt, laat maar weten.

Groeten,
Sylvia

Vraag ook een offerte aan voor de 22-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini - Kreta

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis