Onze vakantie op de Cycladen was heerlijk. Prachtige eilanden, met elk hun eigen bijzonderheden.
Hierbij een korte impressie.

1) Santorini
Keurig opgepikt en naar Acqua Vatos gebracht. Leuk gelegen midden in stadje. Prima kamer. Leuk stadje, waar de terrasjes net open waren, en soms nog druk geklust werd.
Eiland zelf vonden we erg droog: Santorini moet het hebben van de geweldig gelegen stadjes en dorpjes. Fira is natuurlijk spectaculair en Oia ook, qua ligging. Leuk begin van de vakantie!
2) Naxos
Leuke introductie door Lilian, die ons in Astir of Naxos kwam opzoeken. Mooi hotel, heerlijk dicht bij strand, dat we iedere dag gebruikten om naar het stadje te lopen. Dagje auto gehuurd omdat we zowel naar noordoost (Apollonas) als zuidwest (Aliko Beach) wilden. Vel gewandeld. Wat ons betreft het mooiste eiland van de vier.
3) Paros
Kamer in Polos Hotel was het meest verouderd (vooral badkamer) maar dit hotel had wel het vriendelijkste personeel. Verblijf was daar prima, en het ligt bijna pal aan zee. Ook op Paros veel gewandeld, lekker rustig!
4) Mykonos
Party-time... zelfs vroeg in het seizoen al vrij druk. Vienoula's Garden is een fraai hotel met voor ons een grote kamer in gloednieuwe vleugel. Ook hier weer: zeer vriendelijk personeel.
Maar... als je geen eigen vervoer hebt zou ik het afraden om hier te verblijven, omdat de wandeltocht van het hotel naar het stadje geen pretje is. De auto's en bussen razen vlak langs je heen en vooral 's avonds zagen we op tegen de terugwandeling, ook al was die maar 10 minuten. Natuurlijk maakt het stadje met zijn schitterende ligging alles goed, maar misschien kunt u dit punt meenemen!

Al met al.... geweldige tijd gehad en we zouden de eilanden zeker aanraden.
Smaakt naar meer, in de toekomst!

Vraag ook een offerte aan voor de 15-daagse reis Mykonos - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis