Beste Andros,

Excuses dat ik nu pas reageer, maar ik ben pas eergisteren opnieuw aan het werken, en mijn mailbox was enigszins ontploft.

Onze beoordeling:

- Eerst en vooral: proficiat voor de organisatie van de trip zelf. Alle afspraken zijn perfect beantwoord. De pickups waren steeds op tijd en punctueel, informatie was duidelijk en papieren voor ferry's e.d. helemaal in orde. Daar kan geen kwaad woord over gezegd: professioneel, correct, helemaal zoals het hoort.
- De andere ervaringen zijn natuurlijk subjectief gekleurd:


• Algemeen: het niveau, 3 sterren in het ene land betekent niet altijd 3 sterren in het andere. Voor ons persoonlijk was het niveau van de hotels ok, maar wel vrij basic. Maar dat ligt natuurlijk aan onze wensen. We hadden nog getwijfeld of we toch niet voor 4 sterren zouden opteren, maar het prijsverschil was ons net iets teveel. Wij gaan graag op citytrip, en dan kiezen we wel altijd voor een duidelijk hoger niveau. We wisten dat 3 sterren een stuk lager zou liggen, maar bvb op het vlak van bedden, wat toch vrij belangrijk is, was het kwaliteitsniveau redelijk nipt. Ik zelf ben 1,90m, en enkele bedden vielen toch vrij klein uit. Maar nogmaals: wij willen niet met de vinger naar jullie wijzen, wij hebben ervoor gekozen en wisten dus dat het niet het niveau van onze citytrips zou zijn.
• Athene: 3-sterrenhotel, was best ok. Vriendelijke service en pickup aan de luchthaven. Prima waarvoor het moet dienen.
• Paros: het eiland an sich was zalig. De mensen van het hotel waren zeer vriendelijk en behulpzaam, de kamer was best ok( vrij klein bed), we hebben een trip met de scooter gedaan rond het eiland( zeer aan te raden). Parikia vonden wij zelf veel leuker dan Naoussa, maar ook daar: over kleur en smaak!Ook Antiparos bezocht, wat best leuk was( boottocht rond onbewoond eiland in de buurt zeer aan te raden)
• Naxos: ook daar waren de uitbaters zeer vriendelijk en erg behulpzaam. De kamers waren best ok. Algemene opmerking over de badkamers: die zijn echt wel piepklein. Geen idee of dat algemene is in Griekenland, of dat in een hogere categorie die groter zijn? Dus algemeen: voor 3 sterren is dit hotel zeker goed. Het eiland hebben we ook met een auto verkend, wat zeer aan te raden valt.
• Santorini: wij hebben daar zelf een voorstel voor een verblijf aangeraden, en dat hadden we best niet gedaan  Hoewel de reviews zeer lovend waren, was het niveau daar echt nog een stuk lager dan in de 3 sterren hotels. Een douche nemen betekende dat de badkamer helemaal onder water stond. U bent daar helemaal niet verantwoordelijk voor, dat zijn wij zelf, maar ik zou deze B & B toch niet aanraden. De mensen zelf waren best vriendelijk, maar bvb het bed was veel te klein voor mij. Het eiland heeft zeker zijn charme met de twee mooie dorpjes, Fira en Oia, maar voor onze smaak te toeristisch. Paros en Naxos zijn meer op ons lijf geschreven.


Samengevat: dit was voor ons een erg leuke vakantie. Wij zijn zeer tevreden over jullie organisatie( hebben die ook al aangeraden aan verschillende mensen), en hebben er uit geleerd dat we in de toekomst toch goed moeten nadenken welk niveau van hotels we verkiezen. U had ons ook aangeraden om toch voor de 4 bestemmingen te gaan ipv voor 3, zoals ik op een bepaald moment in gedachten had, en ik kan u daar alleen maar volmondig in gelijk geven. Voor een verblijf van 12 dagen doe je best echt wel 4 bestemmingen aan.

Bedankt voor jullie fijne organisatie en een mooie vakantie!!

dirk en hilda

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis