Heel kort samengevat: we hebben een geweldige vakantie gehad.

In het verleden boekten we een vakantie in Griekenland en verbleven we gedurende een week op een en dezelfde locatie. Dat begon ons een beetje te vervelen, om die reden zijn we bij eilandhoppenopmaat terechtgekomen.

Het concept en uitvoering daarvan is ons zeer goed bevallen. Alles was keurig geregeld (o.a. tickets voor de ferries) en op elke locatie werden we netjes opgehaald en ook weer op tijd weggebracht. Daarnaast was het reizen met de ferries een zeer prettige manier van transport: erg relaxed.

De accomodaties waar we verbleven waren erg goed, met name Sunset View op Paros. We kregen appartement nummer 210: dit appartement heeft een geweldig uitzicht over Parikia. Van het uitzicht konden we bijna geen genoeg krijgen.

Birikios op Naxos was ook prima, lekker rustig en gerund door een gastvrije Griekse familie. Qua uitstraling en inrichting minder dan Sunset View, maar naar Griekse maatstaven prima.

Loizos op Santorini was - hoe kan het anders - ook prima. Zeer netjes, schoon en lekker dichtbij het centrum van Fira. Van alle drukte daar merk je in Loizos niks.

De gehele reis is vlekkeloos en zonder problemen verlopen. Al met al top!

Bedankt namens ons.

Gr. Harro & Marita

Vraag ook een offerte aan voor de 12-daagse reis Athene - Paros - Naxos - Santorini

Offerte aanvragen Lees meer over deze reis